Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde
Laster Arrangementer

Hvordan skal vi bruke Gildevangen?

Bilde: Ola Nordmann

Tidspunkt

21. juni 2022

20:00 - 21:30

Sted

Gildevangen, Ogndalsvegen 901
Steinkjer, 7718 Norge
+ Google-kart

Kortlesning (2 min)

Gildevangen har stått i over 100 år. Huset er i god stand og er nå et av de bedre selskapslokalene i Steinkjer. Det er realtivt stort, ser stort sett fint ut og fungerer godt i praksis med inndelingene storsal m/scene og “backstage”, lillesal med utgang til veranda, garderobe og kjøkken med kjølerom og god arbeidsplass og eget rom med mye dekketøy.

Det er Ungdomslaget Ogna som eier Gildevangen, og sørger for at det nødvendigste blir vedlikeholdt.
I tillegg skaper UL Ogna litt aktivitet – teater er vår største aktivitet og så har vi i løpet av året en del arrangement for å få folk og penger inn til Gildevangen.
Vi har noen faste leietakere, Veveran (gruppe i bygdevinnelaget), Idrettslaget og Boinndrag.

Det er et viktig prinsipp at vi skal gjøre huset tilgjengelig for bygda, holde det i god nok stand til å være en naturlig plass å ta sine store selskap; konfirmasjoner, bursdagsfester, bryllup og minnesamvær. Vi leier også ut til en del møter, vi har lerret i begge saler og projektor.

Til årsmøte i år fikk ikke valgkomiteen tak i ny leder. Det samme skjedde i fjor, da tok Linda Brøndbo på seg vervet for et år på ekstraordonært årsmøte for å få det til “å gå rundt”.

Uten leder blir det ikke mulig å drive ungdomslag, så vi håper at valgkomiteen har mer hell på spørrerunden til høsten når det planlegges ekstraordinært årsmøte.
Valgkomiteleder Tore Strugstad (93692603) ber om tips til folk som kan spørres om å stille til valg.

Styret har all mulig valgfrihet når det gjelder hva de vil drive med. Noen inntektsbringende tiltak er nødvendig, men om det skjer med arrangement, masse utleie, søknader/tilskudd er opp til styret å velge.

Vi må bare nevne at vi har noen planlagte arrangementer framover; PubQuiz, julefest 4.juledag, Smaken av Ogndal. HJELP OSS med å stille på dugnad på arrangementene vi planlegger. For eksempel har vi hatt 50 000 kr i overskudd på de beste julefestene, det er mye strøm, kommunale avgifter, og maling det!

I tillegg er dere alle hjertelig velkommen til å arrangere noe på vegne av UL Ogna. Alt kan prøves! Send noen i styret melding om dere har noen tanker, så blir vi enige om gjennomføring. Prinsippet er da at UL Ogna stiller med lokale (gratis) men får da overskuddet av arrangementet og det må planlegges at det blir noen kroner i overskudd for å dekke vasking.

Med hilsen fra styret UL Ogna

Linda K. S. Brøndbo, 48218701 (konstituert leder i påvente av ekstraordinært årsmøte)
Kamilla Forås Bruem, 98805137 (kasserer)
Morten Austheim, 94862734 (sekretær)
Sture Jørum, 47347559 (innkjøpssjef)
Sigurd Røliaunet, 48049042 (styremedlem)
Trond Karlsen, 40090285 (styremedlem)
Monica Binde Kvarving, 90074484 (styremedlem)