Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Fin Ogndalsstafett for 128 løpere

Ogndalsstafetten, G 11-12 og J 13-14

Ogndalsstafetten ble arrangert ved Ogndal skole / Røysing Stadion søndag 15. mai.

Det ble et vellykket arrangement med i alt 128 løpere fordelt på 32 lag fra ni klubber.

Ogndal IL mønstret hele tolv lag, som betyr av 48 små og store ogndalinger var i aksjon i idrettslagets egen stafett. Seirene i de klassene som har rangering fordelte seg på fire seire til arrangørklubben Ogndal IL – i gutter 11-12 år, menn senior, menn veteraner og kvinner veteraner.

Inderøy vant jenter 13-14 år og gutter 15-17 år. Steinkjer FIK vant jenter 11-12 år og kvinner senior. Grong vant gutter 13-14 år, mens Frosta seiret i klasse jenter 15-17 år.

Den største klassen var imidlertid mix 8-10 år, der det deltok hele 15 lag, det vi si 60 unge og spreke løperekrutter.

Resultatlister finner dere med å trykke her!

Sigrid Stokke (til høyre) i aksjon for Ogndals lag i 11-12 år, sammen med Steinkjer FIKs Karelie Myrseth Vikshåland.
Her ser vi i front Iver Grevskott for Ogndals vinnerlag i gutter 11-12 år og Christine Hoem som løp startetappen for Inderøy, som vant jenter 13-14 år. Mellom dem ses Benjamin Brevik, Grong og Johannes Værdal, Inderøy.
Karl Erik Lein-Fossum slo an tonen for Ogndal ILs lag som vant seniorklassen. Bak ser vi Lars Bragstad på Ogndals veteranlag, som også seiret.
Lina Overrein løp ankeretappen for Ogndals lag som sporty stilte opp i veteranklassen for kvinner.