Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Fint hopp-og kaststevne

Ivrige friidrettsrekrutter på Guldbergaunet. Ogndal ILs Ulrik Overrein Westerhus (til venstre) og Peder Røyseng Lund flankerer brødrene William og Lucas Wæge, Steinkjer FIK.

Friidrettstevnet Ogndal hopp og kast ble gjennomført på en grei måte på Guldbergaunet onsdag 3. august – med både varm kveldssol og noen regnskyll.

Utøvere i alderen seks til 77 år gjennomførte i alt 40 enkeltstarter. En som fikk optimalt utbytte av stevnet var Didrik Bråten. 16-åringen fra Overhalla hadde 38.63 i spyd før stevnet, og jaktet kravet til deltakelse i UM i Trondheim 12-14. august. Kravet i hans klasse med 700 g spyd er 39.00. Etter å ha kastet 38.46 i andre omgang og 38.83 i tredje, smelte han til med 39.94 i sjette og siste omgang, og kvalifiserte seg til UM!

Ny pers ble det også til Andrea Betten Lade, Verdal FIK, som fikk opp 10.42 i kule (2 kg) i 13-årsklassen. I tillegg til de to nevnte klubbene, var det deltakere fra Stålkameratene (Mo i Rana), Namsen, Steinkjer, Frol, Dalebrand og arrangørklubben Ogndal IL.

Hopp- og kaststevnet 3. august var Ogndal ILs fjerde friidrettsarrangement i 2022. I mars var laget medarrangør av ungdomsmesterskapet innendørs i Steinkjerhallen, som en av fem klubber i Steinkjeralliansen. Søndag 15. mai ble Ogndalsstafetten avviklet, en stafett som har blitt arrangert nesten hvert år siden 1975. Tirsdag 31. mai ble Ogndalsløpet gjennomført. Nå gjenstår ett arrangement i regi av Ogndal IL Friidrett, et hopp- og kaststevne onsdag 31. august, som inngår i Innherredskarusellen.

BILDETEKST
Ivrige friidrettsrekrutter på Guldbergaunet. Ogndal ILs Ulrik Overrein Westerhus (til venstre) og Peder Røyseng Lund flankerer brødrene William og Lucas Wæge, Steinkjer FIK

Trykk her for å se Ogndal IL hopp- og kast-resultater