Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Flott klubbmesterskap i Ner-Kjesbua

14 år gamle Eirik Kjesbu viste stor løpskapasitet i langløypa på heimebane. Det samme gjorde løpets eldstemann, Kjell Eriksen - norsk veteranmester tidligere i år.

Det ble en trivelig kveld i Ner-Kjesbua 19. september, da friidrettsgruppa arrangerte klubbmesterskap i terrengløp.

I alt 35 deltakere var en gledelig overraskelse. Et stort antall foreldre og besteforeldre i tillegg bidro til å skape en ekstra god stemning. Alle fikk medalje med inskripsjon KLUBBMESTERSKAP på bandet.

Friidrettsgruppa spanderte pølse og saft, mens vertskapet, Ingjerd og Erland Kjesbu, stilte med kaffe og sjokoladekake. Flere foreldre uttrykte at det var et flott tiltak, og at ungene stortrivdes under arrangementet.

Deltakerne var fra to til 67 år, 17 jenter/kvinner og 18 gutter/menn. og de kunne sjøl velge løypelengde uavhengig av alder og klasse – 150 meter, 500 meter eller 2700 meter. Langløypa gikk delvis etter stien langs Lauva. Martin Hanem Bartnes knep seg sekundet under elleve minutter, mens 14 år gamle Eirik Kjesbu var to sekunder bak på heimebane. Kjell Eriksen var med sine 67 år eldste deltaker. Kjell ble norsk mester i terrengløp i sin klasse seinest i april i år, og har et tosifret antall NM-medaljer, også flere gull, som veteranløper.

Stor takk til Ingjerd og Erland som gjestfritt stilte gårdstunet til disposisjon nok en gang, og tok ansvar for både løyper og bevertning.

Bilde øverst: 14 år gamle Eirik Kjesbu viste stor løpskapasitet i langløypa på heimebane. Det samme gjorde løpets eldstemann, Kjell Eriksen – norsk veteranmester tidligere i år.

Ivrige løpsrekrutter legger ut fra start under klubbmesterskapet i Ner-Kjesbua