Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Litt av hvert av arrangement i Ogndal resten av 2021

Arrangement Ogndal desember 2021

Før julestria setter inn for fullt, så tenkte vi å dele med deg alt som foregår av arrangement i adventstida og i jula i vår langstrakte dal. Vi starter med adventspub på Gildevangen fredag 26. november og julegrantenning ved Vålen samfunnshus 1. søndag i advent.

Helga etter, den 4. desember, er det duket for en storkveld med foredrag/historiefortelling med Jens Kvernmo inkl. pub før og etter. Her kan det blir fullt, så det er lurt å kjøpe billett på forhånd. Dagen derpå Jens-show har Gildevangen brukthandeldag. Hvis du ikke allerede er påmeldt som selger, kan du ta en tur for å gjøre noen kupp. Kanskje finner du fine, brukte julegaver? Eller noe til deg selv? Eller kanskje vil du bare ha en kopp kaffe med noe attåt?

I jula holder Gildevangen stand med sin populære 4. dagsfæst, og på Vålen holder gamle tradisjoner i hevd med juletrefest for barn 5. juledag.

Som om ikke dette er nok, så kan du pusse danseskoene og delta når Ogndal rockeklubb inviterer til dans 5. desember. I tillegg har gjengen bak fredagslunsjen servering hver fredag fram til og med 17. desember. De har lunsjbuffet hver fredag, bortsett fra 10. desember når de skal servere nissegrøt og Vålen barnehage kommer på besøk.

Vi anbefaler at du følger med på arrangementskalenderen vår for å holde deg oppdatert på hva som skjer i Ogndal!
Og er det noe som mangler? Send oss en e-post da vel 🙂